top of page
  • Yazarın fotoğrafıAdmin

Anthony Loffredo ( Uzaylı Fenomen ) Kimdir nerede yaşar?

Siyah uzaylı" olmak için 10 yıldır çeşitli operasyonlar geçiren genç adam Anthony Loffredo kimdir?


Siyah bir uzaylıya benzeyen Anthony Loffredo kimdir halk arasında Anthony Loffredo olarak bilinen adam kimdir nerede yaşar ?


Uzaylılara benzemek için sayısız dövme yaptıran ve tanınmaz hale gelen bu adamın ruh hali ve düşüncesi gerçekten merak edilmekte peki fıransız asıllı olan Anthony Loffredo bu çılgın adam kimdir ?


Anthony Loffredo( UZAYLI FENOMEN ) Kimdir Ne iş yapar ?

Günümüzde popüler kültüründe etkisiyle gençler sıklıkla dövme ve piercing yaptırıyor. Genellikle estetik amaçlı hoş ve cool bir görünüme sahip olmak için yapılan bu işlemler daha iyi bir görünüm algısıyla yapılsada şimdi göreceğimiz genç adam bu algıların çok dışında bir hareket başlatmış görünüyor. Estetik işlemleri tamamen korkunç bir siyahi uzaylı gibi görünmek üzerine olan genç halk arasında uzayı fenomen olarak biliniyor. 32 yaşındaki genç adam yıllar öncesinden gelen dövme sevgisinin olduğunu belirtirken sonrasında vücudunun büyük bölümünü dövmeyle kaplatarak bu serüvene başlamış. Daha sonra “Black Alien Project” (Siyah Uzaylı Projesi) için vücudunun tamamını değiştirerek çeşitli değişiklikler yaptırdı. İşe ilk olarak tüm vücudunu değişik dövmelerle kaplatıp iri piercingler yaptırarak başlamış. Bu hali bile fazlasıyla ilgi çekiyorken ilerleyen zamanlarda operasyon geçirmeye hazırlanmıştı.

Saçlarını kazıtarak göz kapakları dahil tüm vücudunu siyah dövmelerle kaplayan Fransız asıllı genç adamın amacı insan dışı bir canlıya dönüşme isteğiydi sonrasında katıldığı proje ile siyahi bir uzaylı olmayı seçti. Henüz yapması planlanan değişiklerin çok başında olan Anthony Loffredo şimdiden korkunç görünüyor…


Büyük proje için hızla değişim gösteren Anthony bir diğer aşama olarak operasyon geçirmeye başladı. Uzaylılara benzemek için geçireceği operasyonların ilki olarak burnunu ve üst dudağını tamamen aldırdı bu operasyon onun gerçekten korkunç görünmesin, sağlarken dilinide kestirerek yılan gibi görünmesini sağladı. Bu haliyle dünya basınında yer alan gencin oldukça cesur olduğu her halinden belli oluyordu. Geçirdiği operasyon sonucu sonra burnunun ve üst dudağının alınmasıyla konuşmakta ve yiyip içmekte çok zorlandığı görüldü. Yaşamsal faaliyetler olan yeme içme ve konuşma gibi önemli faaliyetleri artık güçlükle yapabiliyordu. Buna rağmen önünde bir dizi yeni değişiklikler ve operasyonlar vardı.

Son zamanlarda kocaman korkunç boynuzlarının olmasını hayal eden Loffredo kafasının her iki yanına iri kemikler ekletti. Böylece görünümünü daha etkili hale getirmişti. Korku filmlerindeki kötü karakterlere benzeyen genç adam operasyonlar sonrası çektiği acılara dahi umursamadan kendine yeni değişiklikler yaptırıyor. Korkunç görünmesinden ve kendisinden korkulmasından memnun olan Loffredo özellikle gece dışarı çıktığın bu onun tarzı olduğunu söylemişti.


Anthony Loffredo’nun İnstagram Hesabı Nedir ?


Vücudunda yapılması planlanan değişikliklerin henüz sadece yüzde 34 ünü tamamlayan genç son olarak sol elinin iki parmağını kestirdi. Sonraki aşamada diğer elininde parmaklarını kestireceğini söyledi.

Instagram’da aktif olarak ‘The Black Alien Project’ isimli profilde 740 binden fazla hayranıyla buluşan Anthony Loffredo, uzaylı gibi görünmek için vücudunda yaptığı değişikliklerle dünyaca üne sahip oldu. Instagram’da açtığı canlı yayınlarlada değişiminin tüm detaylarını takipçileriyle paylaşıyor. Son olarak yaptığı değişimi instagram hesabından hayranlarıyla paylaşan genç uzaylı pençelerine sahip olabilmek için parmaklarını kestirdiğini ve durumunun iyi olduğunu belirtti.

İleriki zamanlarda değişimiyle ilgili isteğinin tamamen derisini çıkartmak ve yerine metal koydurmak olduğunu söyleyen Loffredo’nun bir sonraki operasyonu hayranları, takipçileri ve haberciler olmak üzere tüm sosyal medyada büyük merak uyandırıyor…

496 görüntüleme0 yorum
bottom of page